Segít a természetgyógyász fitoterapeuta

Szeretettel üdvözöllek!

Ha kíváncsi vagy, ki vagyok és miért tudok neked a természetes megoldásokban segíteni, akkor jó helyen jársz. Tóth Szilvia vagyok, természetgyógyász fitoterapeuta, okleveles aromaterapeuta, a sylvian.hu honlap megálmodója.

Ha rosszul alszol, akkor máris kérheted az ajándékodat! Ez az AJÁNDÉK, “15 illóolaj a pihentető alváshoz” 8+1 részes tudáscsomag, amit ide kattintva kérhetsz.

Ez az ingyenes tudáscsomag egy pillanatokon belül letölthető útmutatót és 8 db e-mailt tartalmaz a  még több gyakorlati, elméleti tudásért! Az útmutatót itt érheted el, hogy a segítségével akár már ma este is nyugodtabban aludhatsz!

Szívesen adok egy másik ajándékot is, ami a “16 gyógynövény, 99 mellékhatása” tudáscsomag. Ezt a biztonságos gyógynövény használatért készítettem el, és itt kérheted ezt az ajándékot.

Miért fordultam az illóolajok és gyógynövények felé?

Valószínűleg Te is ismered azt az érzést, amikor nap mint nap helyt kell állni, egyensúlyt kell találni a munkában és a magánéletben egyaránt. Közgazdász diplomával, két nyelvvizsgával, külföldi munkatapasztalattal több multicégnél is dolgoztam az évek során. Karrier és pénz – úgy éreztem, ezek számítanak.

A teljesítménykényszer, a tökéletességre törekvés nem maradt büntetlen: pl. krónikus fáradság, alvászavarbőrproblémák, légúti betegség, “női” problémák jelentkeztek nálam, hiába szedtem vitaminokat, sportoltam rendszeresen. Éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége, ha így marad. Saját magamon szerettem volna segíteni, ezért eldöntöttem, hogy:

 • nem hibáztatok senkit, mert az nem oldja meg a problémámat, és
 • nem szintetikus altatókkal, antidepresszánsokkal,
 • fájdalomcsillapítókkal nyomom el a tüneteket.

Amikor ezt tisztáztam magamban, elkezdtem bújni az illóolajokkal, gyógynövényekkel, természetes megoldásokkal foglalkozó oldalakat. Különböző tanfolyamokra, szakmai táborokba, konferenciákra jártam, ahol a fókuszban a natúrkozmetikumok készítése, illóolajok, gyógynövények, méhészeti termékek megismerése és kipróbálása állt. Elvégeztem a természetgyógyász fitoterapeuta képzést is.

Az első, saját magamon letesztelt, majd a közvetlen ismerőseimen tapasztalt pozitív változások elkezdtek ösztönözni, hogy még többet tanuljak. Megfigyeltem, hogy sok helyen nem feltétlenül a felelős szakmaiság, a “valódi tudás” alapján adnak tanácsot. Feltettem a kérdést magamnak, hogy hogyan tudnék segíteni a hozzám hasonló embereknek, az illóolajok és gyógynövények gyakorlati alkalmazásában? Erre hoztam létre a sylvian.hu honlapot.

Így segíthetek neked

Megmutatom, hogy az egyes problémákra:

 1. Melyik illóolaj és gyógynövény lehet hatékony, és hogyan használd;
 2. Mikor nem lehet az egyes illóolajokat, gyógynövényeket használni
 3. Hogyan lehet vegyszermentes háztartásod;
 4. Konkrét recepteket, felhasználási útmutatókat kaphatsz.

Megtanulhatod az illóolajok és gyógynövények helyes használatát. Ezzel nem csak magadat, hanem a szeretteidet, családodat, ismerőseidet is természetes módszerekkel támogathatod.

Hogyan tudlak máris támogatni?

Ha nehezen alszol el, szorongással, alvászavarral küzdesz, akkor máris tudok neked segíteni! Én is évekig ezekben szenvedtem…

 1. Tiéd lehet ugyanis az AJÁNDÉK, “15 illóolaj a pihentető alváshoz” 8+1 részes tudáscsomag, amit ide kattintva kérhetsz. Ajándékba küldök egy azonnal letölthető, gyakorlati útmutatót, majd még 8 db email érkezik hozzád, ami szintén a jobb alvásodhoz segíthet hozzá. Az útmutató segítségével akár már ma este nyugodtabban alhatsz!
 2. Másik ajándékom a “16 gyógynövény, 99 mellékhatása” AJÁNDÉK tudáscsomag, a biztonságos gyógynövény használatért. Az azonnal letölthető útmutatót, és a további 8 db e-mail részleteit ide kattintva kérheted.

Miért bízhatsz meg bennem?

 • Természetgyógyász fitoterapeuta-aromaterapeutaként vizsgáztam 2020-ban. Gyógynövény- és illóolaj ismeret, felhasználás, egészségügyi, anatómiai ismeretek jelentették a képzés fő irányát.
 • Az amerikai The School for Aromatic Studies professzionális aromaterapeuta kétéves, 350 órás képzését is sikeres vizsgákkal zártam (az Aroma Botanica közreműködésével).
 • Szeretek tanulni, fejlődni, ezért jelenleg a magyarországi Panarom Aromaterapeuta Intézet hallgatója vagyok.
 • Fontosnak tartom, mit kenünk a bőrünkre, ezért 2017 óta képzem magam a natúrkozmetikumok, szappanok megtervezése, elkészítése terén is.
 • Szakmai újságíróként is találkozhattál már velem. Az Aromatika c. szakmai, aromaterápiával foglalkozó lapban, a nőket támogató illóolajokról megjelent, majdnem 10 oldalas cikkembeide kattintva olvashatsz bele.

Hiszek a gyógynövények, illóolajok erejében és az alkalmazásukhoz megfelelő tudás szükségességében. Fontosnak tartom, hogy tisztában legyél nem csak azzal, hogy az adott gyógynövényt, illóolajat mikor, mire tudod használni, hanem azzal is, hogy mikor nem.

Még egy “egyszerű” kamilla tea esetén is előfordulhatnak mellékhatások, ellenjavallatok. A népi gyógyászat és a hivatalos orvoslás ajánlásait egyaránt figyelemmel kísérem.

A véleményem – sokaknak nem tetszhet, de vállalom…

A jó illóolaj használat titkáról 14 pontban foglaltam össze a véleményemet, melyről ide kattintva olvashatsz egy részletes bejegyzést.

Kellemes és hasznos, illóolajokban és gyógynövényekben gazdag olvasást kívánok neked!

Illóolajos üdvözlettel:

Tóth Szilvia – természetgyógyász, okleveles aromaterapeuta

“A természetes megoldások híveinek illóolaj tanácsadója

Sylvian.hu - Illóolajok és gyógynövények a gyakorlatban: segít a természetgyógyász fitoterapeuta.

Ahol már találkozhattál velem:

Ide írhatod be, amit keresel:

Itt is megtalálsz:

AJÁNDÉK letölthető útmutató,
15 illóolajról, a pihentető alváshoz

15 illóolaj + 7 alkalmazási mód + 8 e-mail
azonnal letölthető, gyakorlati ötletek álmatlanságra, szorongásra

error: Ez a tartalom védett !!