Segít a természetgyógyász fitoterapeuta

Szeretettel üdvözöllek!

Ha kíváncsi vagy, ki vagyok és miért is tudok neked a természetes stresszkezelésben és a pihentető alvásodban segíteni, akkor jó helyen jársz. Tóth Szilvia vagyok, természetgyógyász fitoterapeuta, okleveles aromaterapeuta, a sylvian.hu honlap megálmodója.

Ha rosszul alszol, stresszes vagy, akkor máris kérheted az ajándékodat! Ez az AJÁNDÉK, “15 illóolaj a pihentető alváshoz” 8+1 részes tudáscsomag, amit ide kattintva kérhetsz.

Ez az ingyenes tudáscsomag egy pillanatokon belül letölthető útmutatót és 8 db e-mailt tartalmaz. Ennek segítségével akár már ma este is nyugodtabban aludhatsz!

Miért fordultam az illóolajok és gyógynövények felé?

Valószínűleg Te is ismered azt az érzést, amikor nap mint nap helyt kell állni, egyensúlyt kell találni a munkában és a magánéletben egyaránt. Közgazdász diplomával, két nyelvvizsgával, külföldi munkatapasztalattal több multicégnél is dolgoztam az évek során. Karrier és pénz – úgy éreztem, ezek számítanak.

A teljesítménykényszer, a tökéletességre törekvés, a nagyfokú és mindennapi stressz, nem maradt büntetlen: pl. krónikus fáradság, alvászavarbőrproblémák, légúti betegség, “női” problémák jelentkeztek nálam, hiába szedtem vitaminokat, sportoltam rendszeresen. Éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége, ha így marad. Saját magamon szerettem volna segíteni, ezért eldöntöttem, hogy:

 • nem hibáztatok senkit, mert az nem oldja meg a problémámat, és
 • nem szintetikus altatókkal, antidepresszánsokkal,
 • fájdalomcsillapítókkal nyomom el a tüneteket.

Amikor ezt tisztáztam magamban, elkezdtem bújni az illóolajokkal, gyógynövényekkel, természetes stresszkezelő, alvást segítő megoldásokkal foglalkozó oldalakat. Különböző tanfolyamokra, szakmai táborokba, konferenciákra jártam, ahol a fókuszban a natúrkozmetikumok készítése, illóolajok, gyógynövények, méhészeti termékek megismerése és kipróbálása állt. Elvégeztem a természetgyógyász fitoterapeuta képzést is.

Az első, saját magamon letesztelt, majd a közvetlen ismerőseimen tapasztalt pozitív változások elkezdtek ösztönözni, hogy még többet tanuljak. Megfigyeltem, hogy sok helyen nem feltétlenül a felelős szakmaiság, a “valódi tudás” alapján adnak tanácsot.

Ekkor feltettem a kérdést magamnak:

Hogyan tudnék segíteni a hozzám hasonló, stresszes életvitelt élő nőknek, az illóolajok és gyógynövények gyakorlati alkalmazásában?

Válaszul létrehoztam a sylvian.hu honlapot, mert úgy érzem, így tudom őket / tudlak téged a legjobban támogatni.

Így segíthetek neked

Megmutatom, hogy a stresszkezelésben és a pihentető alvásodban:

 1. Melyik illóolaj és gyógynövény lehet hatékony, és hogyan használd;
 2. Mikor nem lehet az egyes illóolajokat, gyógynövényeket használni
 3. Konkrét recepteket, felhasználási útmutatókat kaphatsz.
 4. Szeretném hangsúlyozni, hogy a gyakorlati tanácsaimban a hölgyekre, Nőtársaimra koncentrálok, nekik írok, mert úgy érzem, hogy számukra tudok hiteles, kipróbált, tapasztalati javaslatokat nyújtani.

Megtanulhatod az illóolajok és gyógynövények helyes használatát. Ezzel nem csak magadat, hanem a szeretteidet, családodat, ismerőseidet is természetes módszerekkel támogathatod.

Hogyan tudlak máris támogatni?

Ha nehezen alszol el, szorongással, alvászavarral küzdesz, akkor máris tudok neked segíteni! Én is évekig ezekben szenvedtem…

Miért bízhatsz meg bennem?

 • Természetgyógyász fitoterapeuta-aromaterapeutaként vizsgáztam 2020-ban. Gyógynövény- és illóolaj ismeret, felhasználás, egészségügyi, anatómiai ismeretek jelentették a képzés fő irányát.
 • Az amerikai The School for Aromatic Studies professzionális aromaterapeuta kétéves, 350 órás képzését is sikeres vizsgákkal zártam (az Aroma Botanica közreműködésével).
 • Szeretek tanulni, fejlődni, ezért jelenleg a magyarországi Panarom Aromaterapeuta Intézet hallgatója vagyok.
 • Fontosnak tartom, mit kenünk a bőrünkre, ezért 2017 óta képzem magam a natúrkozmetikumok, szappanok megtervezése, elkészítése terén is.
 • Szakmai újságíróként is találkozhattál már velem. Az Aromatika c. szakmai, aromaterápiával foglalkozó lapban, a nőket támogató illóolajokról megjelent, majdnem 10 oldalas cikkembeide kattintva olvashatsz bele.

Hiszek a gyógynövények, illóolajok erejében és az alkalmazásukhoz megfelelő tudás szükségességében. Fontosnak tartom, hogy tisztában legyél nem csak azzal, hogy az adott gyógynövényt, illóolajat mikor, mire tudod használni, hanem azzal is, hogy mikor nem.

Még egy “egyszerű” kamilla tea esetén is előfordulhatnak mellékhatások, ellenjavallatok. A népi gyógyászat és a hivatalos orvoslás ajánlásait egyaránt figyelemmel kísérem.

A véleményem – sokaknak nem tetszhet, de vállalom…

A jó illóolaj használat titkáról 14 pontban foglaltam össze a véleményemet, melyről ide kattintva olvashatsz egy részletes bejegyzést.

Kellemes és hasznos,  illóolajokban és gyógynövényekben gazdag olvasást kívánok neked!

Illóolajos üdvözlettel:

Tóth Szilvia – természetgyógyász, okleveles aromaterapeuta

“A természetes stresszkezelés női híveinek, illóolaj és gyógynövény tanácsadója”

Sylvian.hu - Illóolajok és gyógynövények a gyakorlatban: segít a természetgyógyász fitoterapeuta.

Ahol már találkozhattál velem:

Ide írhatod be, amit keresel:

Itt is megtalálsz:

AJÁNDÉK letölthető útmutató,
15 illóolajról, a pihentető alváshoz

15 illóolaj + 7 alkalmazási mód + 8 e-mail
azonnal letölthető, gyakorlati ötletek álmatlanságra, szorongásra

error: Ez a tartalom védett !!