Rólam

Szeretettel üdvözöllek!

Ha kíváncsi vagy, ki vagyok és miért tudok segíteni a természetes megoldások iránt érdeklődőknek, akkor jó helyen jársz. Tóth Szilvia vagyok, természetgyógyász-fitoterapeuta, okleveles aromaterapeuta.

Mi vezetett arra, hogy a természetes megoldások felé fordultam?

Valószínűleg Te is ismered azt az érzést, amikor nap mint nap helyt kell állni, egyensúlyt kell találni a munkában és a magánéletben egyaránt. Vidékiként költöztem Budapestre, egy felgyorsult világba, és ez kemény kihívásnak bizonyult. Közgazdász diplomával, két nyelvvizsgával, külföldi munkatapasztalattal több multicégnél is dolgoztam az évek során. Karrier és pénz – úgy éreztem, ezek számítanak.

A teljesítménykényszer, a tökéletességre törekvés egyre inkább nyomott hagyott mind testi, mind érzelmi tünetek formájában.  Krónikus fáradság, alvászavar, légúti betegség… mind gyakori “vendégek” voltak nálam, hiába szedtem pl. a vitaminokat, sportoltam rendszeresen. Éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége, ha így marad. Saját magamon szerettem volna segíteni, így:

  • nem kívülről “várni a csodát”,
  • nem szintetikus altatókkal, antidepresszánsokkal,
  • fájdalomcsillapítókkal elnyomni a tüneteket.

Amikor ezt tisztáztam magamban, onnantól egyenes út vezetett a természetes megoldások megismerése felé. Elkezdtem bújni az ezzel foglalkozó oldalakat, tanfolyamokra, szakmai táborokba, konferenciákra jártam. Natúrkozmetikumok készítése, illóolajok, gyógynövények, méhészeti termékek megismerése és kipróbálása…

Az első, saját magamon letesztelt, majd a közvetlen ismerőseimen tapasztalt pozitív változások elkezdtek motiválni, hogy még többet tanuljak. Ahogy egyre inkább elmélyültem a témában, láttam, hogy bizony sok helyen nem feltétlenül a felelős szakmaiság, a “valódi tudás” alapján tanítanak. Elkezdett bennem érni a gondolat, hogy tudnék segíteni a hozzám hasonló keresőknek, tanulni vágyóknak.

Ha Te is szeretnél a testi-lelki egészséged támogatására természetes megoldásokat találni, akkor pont hozzád szólok, mert érted hívtam életre a sylvian.hu honlapot.

Hogyan tudlak támogatni?

A természetes megoldások hívei számára egy olyan információ bázist szeretnék biztosítani, ahol megtanulhatják az illóolajok és gyógynövények helyes használatát. Ha Te is keresed a természetes lehetőségeket, akkor ezzel a tudással egy természetközelibb, vegyszermentesebb élet alapjait teheted le önmagad és családod, gyermekeid számára.

Ha nehezen alszol el, szorongással, alvászavarral küzdesz, akkor máris tudok neked segíteni! Ráadásul én is évekig ezekben szenvedtem… Tiéd lehet az AJÁNDÉK, “15 illóolaj a pihentető alváshoz” 8+1 részes tudáscsomag, amit ide kattintva kérhetsz. Ajándékba küldök egy azonnal letölthető, gyakorlati útmutatót, majd még 8 db email érkezik hozzád, a részletesebb tudásért.

Miért bízhatsz meg bennem?

  • Természetgyógyász, fitoterapeuta-aromaterapeutaként vizsgáztam 2020-ban, kitűnő eredménnyel. Gyógynövény- és illóolaj ismeret, felhasználás, egészségügyi, anatómiai ismeretek jelentették a képzés fő irányát.
  • Az amerikai The School for Aromatic Studies professzionális aromaterapeuta kétéves, 350 órás képzését is sikeres vizsgákkal zártam (az Aroma Botanica közreműködésével).
  • Célom a folyamatos fejlődés, ezért jelenleg a magyarországi Panarom Aromaterapeuta Intézet hallgatója vagyok.
  • Fontosnak tartom, mit kenünk a bőrünkre, ezért 2017 óta képzem magam a natúrkozmetikumok, szappanok megtervezése, elkészítése terén is.
  • Szakmai újságíróként is találkozhattál már velem. Az Aromatika c. szakmai, aromaterápiával foglalkozó lapban, a nőket támogató illóolajokról megjelent, majdnem 10 oldalas cikkembeide kattintva olvashatsz bele.

Hiszek a gyógynövények erejében és az alkalmazásukhoz megfelelő tudás szükségességében. Fontosnak tartom ismerni, hogy az adott gyógynövényt, illóolajat mikor, mire tudod használni és mikor nem. Még egy “egyszerű” kamillatea esetén is előfordulhatnak mellékhatások, ellenjavallatok. A népi gyógyászat és a hivatalos orvoslás ajánlásait egyaránt figyelemmel kísérem.

Ha a saját kezedbe akarod venni a sorsodat, akkor tarts velem!

Kellemes és hasznos, illóolajokban és gyógynövényekben gazdag olvasást kívánok neked!

Illóolajos üdvözlettel:

Tóth Szilvia – természetgyógyász, okleveles aromaterapeuta

“A természetes megoldások híveinek illóolaj tanácsadója

Sylvian.hu - Illóolajok és gyógynövények a gyakorlatban.

Ahol már találkozhattál velem:

Konkrét téma érdekel? Ide írhatod be:

Kövess a Közösségi felületeimen is!

error: Ez a tartalom védett !!

AJÁNDÉK letölthető útmutató,
15 illóolajról, a pihentető
alváshoz

15 illóolaj +7 alkalmazási mód + 8 e-mail
azonnal letölthető, gyakorlati ötletek álmatlanságra, szorongásra